Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Zorro: The Chronicles υπόσχεται δικαιοσύνη για όλους (trailer)

O publisher BTC Studios και η developer Bkom Studios ανακοίνωσαν το Zorro: The Chronicles. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και Google Stadia Stadia. Είναι βασισμένο στην σειρά κινουμένων σχεδίων της Cyber Group Studios με τον ίδιο τίτλο.

Ο Don Diego de la Vega, επιστρέφει στην California έπειτα από μια πενταετία διαμονής στην Ισπανία. Επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει την πόλη του και να δει τον πατέρα του και την αδερδή του Ines. Όπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησε. η πόλη διοικείται πλέον από τον Captain Monasterio η απληστία του οποίου είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ανταγωνιστεί τις φιλοδοξίες του. Φτωχοί που δεν μπορούν να πληρώσουν τους νέους φόρους στέλνονται στη φυλακή και οι οικογένειές τους εργάζονται προκειμένου να ξεπληρώσουν τα χρέη. Η κάποτε ευτυχισμένη κοινωνία ζει μέσα στην καταπίεση και την απόγνωση.


Αδυνατώντας να παραμείνει απλό θεατής, ο Don Diego επεμβαίνει για να επαναφέρει τη δικαιοσύνη. Αν δεν μπορείς να πολεμήσεις σαν λιοντάρι, γίνε αλεπού. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο θρύλος του Zorro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*